TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) 80. GENEL KURULU KAPSAMINDA MALKARA TİCARET BORSASI MECLİSİ ANKARA’DA DÜZENLENEN ETKİNLİKLERE KATILDI.

21 Mayıs 2024
Türki̇ye Odalar Ve Borsalar Bi̇rli̇ği̇ (Tobb) 80. Genel Kurulu Kapsamında Malkara Ti̇caret Borsası Mecli̇si̇ Ankara’da Düzenlenen Etki̇nli̇klere Katıldı.
MALKARA TİCARET BORSASI ANKARA’DA
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 80. Genel Kurulu kapsamında Malkara Ticaret Borsası Meclisi Ankara’da düzenlenen etkinliklere katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 80. Genel Kurulu Programı Anıtkabir ziyaretiyle başladı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde, TOBB Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Konseyler, Oda/Borsa Başkanları, Delegeler, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreterler ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu.
Anıtkabir’de Atamızı ziyaret eden heyet TOBB İkiz Kulelerde Oda ve Borsalarımızın açmış olduğu coğrafi işaretli ürünlerin sergilendiği stantları ziyaret ettikten sonra Malkara Ticaret Borsası’nın da ortağı olduğu Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) Olağan Genel Kurulundan sonra Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni düzenlendi.
Takdim Töreninde konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “72 yıldır ülkemizin kalkınmasına katkı veren, el birliği, gönül birliği ve akıl birliği ile nice başarılara imza atan TOBB Ailesi üyelerine teşekkür ediyorum. Kurucularımızı ve emeği geçenleri şükranla yâd ediyorum. Allah bu ülke için emek veren, alın ve akıl teri döken herkesin başarılarını daim kılsın.” dedi.